Afiliati

Think the way you earn!
“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.” — Albert Einstein

Mai mult


Change the way you Earn!
Money makes money.

Mai mult


Live life to the fullest!
Money isn’t everything. There are other important things in this world, not just money.

Mai mult


Cum castig bani?

3 metode simple:
1.1Promoveaza platforma Navod.ro si pentru fiecare comerciant inscris si aprobat castigi 200 Ron.

1.2Promoveaza platforma Navod.ro si pentru fiecare afiliat nou inscris si aprobat castigi 10 Ron.

1.3Promoveaza produsele comerciantilor inscrisi pe platforma si primesti comisionul acordat de acestia pentru fiecare vanzare, actiune, sau click. Aceste campanii le poti vedea in contul de afiliat.

Logare sistem


Nu sunt afiliat.

Inregistrare afiliat!

Inregistrare!


Sunt deja afiliat.

Logheaza-te!

Login

Navod.ro 100% Eficienta


Te putem ajuta sa castigi mai mult!

Afiliatul – Este cel care doreste sa promoveze produsele online si detine un site. Platforma de afiliere NAVOD inlsesneste o vanzare eficienta cu ajutorul afiliatilor. Afiliatul este platit de comerciant cu un comision pentru fiecare vanzare/actiune generata.

Afilierea online este, la momentul actual, cea mai eficienta metoda de marketing online permitand afiliatului sa obtina un castig important prin promovarea unor produse si servicii preferate. Afiliatul are la dispozitie in contul sau o serie de unelte cu ajutorul carora sa genereze linkuri si bannere pentru campaniile dorite. Afiliatul este platit lunar pentru vanzarile generate in sistem conform schemei de comision aferente fiecarei campanii la care este inscris.

Metodele de integrare sunt simple si usor de aplicat. Navod –retea de afiliere – inlsesneste o vanzare eficienta cu ajutorul afiliatilor punand la dispozitia acestora o platforma solida de generare/urmarire a conversiilor. Comerciantul plateste afiliatului doar pentru actiunile incheiate – PPA- pay per action, acestea pot fi de genul vanzari, completarea unui chestionar, formular.

Mai mult


Cum functioneaza?

Foartesimplu! Ne-am simplificat întregul nostru proces de afiliere pentru a asigura usurinta de utilizare, păstrând în același timp metode extrem de precise de urmărire. Procesul se desfasoara după cum urmează:Afiliatul are la dipozitie o serie de instrumente pentru a genera materiale promotionale.

Afiliatul genereaza si integreaza in site-ul sau un link, banner.

Vizitatorul da click pe link/banner.

Vizitatorilor le este inregistrata adresaIP și un cookie este plasat în browser-ul lor pentru scopuri de urmărire.

Vizitatorul navighează in site-ul comerciantului promovat, și poate decide să comande. Lunar situatia afiliatilor se centralizeaza si sunt platite comisioanele.

În cazul în care vizitatorul plaseaza o comanda (comenzile nu trebuie să fie plasate în aceeași sesiune browser – cookie-urile si IP-urile sunt stocate pe termen nelimitat), comanda va fi înregistrată ca o vânzare urmand sa fie examinata si aprobata de catre comerciant. Sistemul va inregistra comanda cu statusu In asteptare.

Mai mult

Cum functioneaza?
Platforma noastra de afiliere online este construita pentru a genera una dintre cele mai mari rate de conversie în industrie.

Reguli și cerințe:
Avem niște reguli de bază pentru programul de afiliere, așa că vă rugăm să citiți înainte de semnarea contractului:

Toți participanții trebuie să aibă un cont bancar si/sau cont PayPal.

NU este posibil să primiți credit pentru propriul refer.

Participanții prinsi ca nu respecta sau încerca sa eludeze aceste reguli vor avea toate platile anulate vor avea interdictie de a participa în programul nostru de afiliere in viitor.